Ca fiecare dintre noi cred ca si tu la un moment dat ai trecut prin criza „am un document word si nu am cu ce sal deschid repede” multi dintre noi au instalate aplicatii gen microsoft office sau cei care folosesc varianta gratuita de open office , bun nu facem acest post sa vorbim despre open office sau office platit.

In acest post am va prezint un plugin ce poate fi integrat atat in firefox/Chrome/Internet Explorer cat si in opera, cu ajutorul acestui plugin puteti sa vedeti online direct orice document sal editati sal modificati acelasi lucru puteti sa faceti si cu pozele de pe google sau de unde mai descarci poze multi ar prefera photoshopul avand in vedere dimensiunea acestuia si complexitatea lui uni isi cam prind ureghile pentru o modificare usoara a pozei.

Foarte esential este faptul ca majoriatatea editoarelor te pun sa salvezi fisierul in calculator dupa care sal deschizi si incepe editarea , in mod surprinzator OPEN IT ONLINE face aceste lucruri online.

Mai jos va prezint o lista de fisiere ce se pot edita rapid si gratuit online!

[checklist]

  • Documente (*.doc, *.docx, *.rtf, *.odt, *.sxw)
  • Foi de calcul (*.xls, *.xlsx, *.csv, *.ods, *.sxc)
  • Prezentari (*.ppt, *.pptx, *.pps, *.odp, *.sxi)
  • Imagini (*.jpg, *.gif, *png)

[/checklist]

Dupa cum se vede in lista de mai sus cuprinde cam toate formatele uzuale sa le spun asa .doc formatul in care sunt majoritatea documentelor sau .xls Foaia de calcul de la Excel , prezentarile POwer Point care sunt *.ppt

Cum se foloseste acest plugin? Dupa instalare o sa va apara cand dati click pe o poza sau un link cand cautati pe google „OPEN DOCUMENT WITH OPEN IT ONLINE”

Dupa ce a-ti dat click o sa va intrebe cu ce anume sa deschideti respectivul fisier eu am ales Google Viewer.

La fel se intampla si cand doriti sa editati o imagine dupa ce aveti imaginea deschisa in browser tot asa da-ti click dreapta si selectati editarea cu OPEN IT ONLINE

Cam atat despre acest plugin mic si interesant vom revenii pe viitor cu mai multe sfaturi ponturi din domeniul IT

Daca va placut va rugam sa lasa-ti un like ­čÖé sau un comment oricare ar fi el.

Install Open It Online

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *