Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa va vorbesc despre o modalitate de a „usura” redarea clipurilor video de pe internet. Cum putem face asta? Nu este deloc complicat, nu este nevoie sa umblam in setarile browser-ului de internet sau sa facem alte lucruri care se speculeaza, pe internet, ca ar face ca video-urile noastre sa ruleze eficient. Noi vom descarca un program gratuit care va rula pe fundal si de fiecare data cand vom deschide un video, acesta isi face treaba. Mai exact, acesta „forteaza” putin sa existe un buffering constant pentru a se elimina intreruperile de redare. Descarcarea si instalarea este foarte usoara iar in privinta utilizarii…nu trebuie sa faceti nimic, isi face treaba singur.

Dimensiunea fisierului este foarte mica, deci nu trebuie sa ne facem griji in ceea ce priveste spatiul liber de pe hard disk. Acesta functioneaza pe sistemele de operare windows xp, 7, 8, 8.1 si 10.

Daca urmaresti cu atentie tutorialul si faci pasii tocmai cum ti-am aratat, vei obtine rezultatele dorite. Daca intampini dificultati, astept comentariul tau.

Daca vrei mai multe detalii, te invit sa urmaresti tutorialul video de prezentare. Pana atunci, te invit sa imi scrii parerea/opinia ta intr-un comentariu. Vizionare Placuta!

2 thoughts on “Elimina intreruperile de redare a clipurilor video”

 1. unul- pe softpedia zice urmatoarele ( de luat in seama, chiar daca „intre timp” s-au mai facut progrese…

  „SpeedBit Video Accelerator 3.3.0.7 Build 3013

  be careful i tried it but… the program is clean checked by virus total
  the thing bad is when you open it obviously it connect to their home page.
  and download somthing „extrange” that my firewall detected (comodo) my antivirus too (anvi smast defender) like possible malware then of course that i have uninstalled BUT… a nightware i tried with revo, spybot, panel control, regedit, unlocker and never it wanted uninstalling thank god i used reg cleaner
  and surprise it worked please
  P.S. be carefull”

  info luata de aici: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Browser-Tweak/SpeedBit-Video-Accelerator-for-YouTube.shtml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *