Eroarea de la instalarea upgrade-ului fortat pentru Widows 10: Something Happened

Microsoft a început suportul pentru Windows 10 , acest sistem de operare nou strălucitor a aparut din 29 iulie și au existat rapoarte de bug-uri și probleme cu instalarea sistemului de operare Windows 10 pe PC sau Laptop-uri . Desigur , cu noul sistem de operare vin noi mesaje de eroare , dar aceastmesaj  ia toata felia de tort. Se pare că Microsoft a angajat unii ingineri extremi de creativi și sarcastici pentru a produce în astfel de mesaje în Windows 10 fișierele de sistem .

Aceasta problema s-a raportat pe foarte multe forumuri si tot ceea ce trebuie sa facem este sa  accesam ”Control Panel-ul” inainte sa instalam update-ul deoarece acest mesaj s-a constatat de fapt ca e un bug in legatura cu limba pe care o selectam,iar pe anumite blog-uri s-a raportat o gramada de probleme in legatura cu acest mesaj,problema vine de la instalarea fortata a upgrade-ului,sar putea ca pentru unele limbi sa avem probleme de genu,deci e recomandat sa stim foarte bine engleaza,iar dupa ce instalam sistemul putem sa-l rentoarcem la limba pe care o foloseam si pe Windows 7,8,8.1..Revenind,accesam din ”Control Panel+Language and region” si de aici va trebui sa schimba limba noastra actual in limba ”English (United States)”

4 thoughts on “Eroarea de la instalarea upgrade-ului fortat pentru Widows 10: Something Happened”

  1. Salut.As dori un tutorial cu eroarea „you can’t install windows 10 because your processor doesn’t support nx”.Multumesc.

  2. o gramada probleme doar pe windowos. treceti pe linux e mult mai securizat rapid. si nu prea intampini probleme. si de se intampina probleme se rezolva rapid primesti ajutor in cateva ore. si mai e o problema legata de windows cand vreau sa fac upgrade la alt bulid se descarca se pregateste si da o eroare no mai stiu exact ca nu sunt pe windows si mereu aceeasi eroare. poate ai o solutie. eu pe windows intru doar cand ma joc joc de desktop in rest linux. ar fi bine si voi sa va puneti dual boot si sa stati mai mult pe linux si doar cand e musai in windows.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *