Hello! Eu sunt Lavi de la TutorialeVideo.info si in videoclipul de mai sus va prezint cum va puteti modifica fotografiile sau mai bine zis cum le puteti infrumuseta cu ajutorul programului Photoscape.

Este un program foarte usor de utilizat si mai intai de toate, inainte de a trece la treaba trebuie sa il aveti instalat. Programul este gratis, deci asta nu este o problema. Asadar, dupa ce ati instalat programul puteti trece la treaba.

Primul pas este alegerea fotografiei pe care vreti sa o modificati, dupa care la unelte selectati optiunea de clonare si o sa vedeti in video tutorial cum se foloseste aceasta. Apoi in functie de preferintele voastre, daca aveti de sters un rid, o pata, sau orice alta imperfectiune a pielii puteti folosi tot din categoria unelte, effect brush sau pensula pentru efecte, ii alegeti dimensiunea si efectul dorit si stergeti cu mare atentie ceea ce doriti.

Dupa ce ati terminat cu imbunatatirea fotografiei ca sa zic asa, poate vreti sa va scoateti anumite lucruri in evidenta cum ar fi ochii, acest lucru se poate face adaugand cu pensula pentru efecte lumina in locurile respective, o sa vedeti in video tutorial cum am facut eu. De asemenea puteti sa modificati si culorile fotografiei sau puteti adauga un film effect si veti observa ca aceste efecte modifica total intreaga fotografie.

Per total ideea este sa va distrati si sa incercati mereu lucruri noi! Merci pentru vizionare! Daca aveti sugestii, pareri sau cereri pentru tutoriale, va invit sa-mi lasati comentarii! Mi-ar face o deosebita placere sa le citesc! Ceau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *