Salut si bine te-am regasit.

In cadrul tutorialului de azi, am sa-ti vorbesc despre Facebook Messenger, aplicatia de chat oferita gratuit de facebook. Daca aplicatia pentru Android si iOS a fost un real succes, nu acelasi lucru s-a petrecut si cu aplicatia pentru windows, rezultatul fiind scoaterea suportului pentru aceasta in urma cu un an. Mai exact, de un an nu mai putem instala aplicatia „facebook messenger” pe calculatoare care ruleaza windows OS. Insa, nu trebuie sa ne intristam atata timp cat exista alternative.

Un grup de oameni s-au gandit sa creeze softuri alternative, si sigure, prin care, consumatorii de internet, pot accesa chatul facebook de pe desktop, nefiind obligati sa mai tina browserul deschis. Desi nu este ceva oficial, sunt destul de sigure. Le-am testat, isi fac bine treaba, sunt rapide si sunt tot ceea ce ne trebuie.

Descarcarea si instalarea sunt floare la ureche. In cazul in care nu te descurci, te invit sa urmaresti tutorialul video realizat de mine, in cadrul caruia vei gasi si multe informatii utile.

Pana atunci, iti doresc VIZIONARE PLACUTA!

 

Daca ti-a placut tutorialul video, nu uita ca ne poti ajuta cu un „Share” pe pagina ta de facebook. Multumim ca faci parte din comunitatea tutorialevideo.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *