Salut si bine te-am regasit la un nou tutorial,in tutorialul video de astazi ti-am prezentat ti-am prezentat un program pentru stergerea fisierelor temporare.De obicei navigarea pe Internet generează implicit un conținut temporar sub forma unor fișiere, atăt în cahe-ul browser-ului cât și în alte locații de pe HDD. Dacă cele din cache-ul browser-ului se elimină foarte simplu,aceasta metoda s-ar putea efectua în funcție de dimensiunea sa, cele din alte locații, în general stocate în folderul utilizatorului, vor rămâne si ne poate îngreuna funcționarea sistemului. De aceea cu ajutorul lui FMS Temp Cleaner, un program gratuit si simplu de utilizat,acesta ne poate scăpa de această problemă, ștergând fișierele temporare definitiv de pe HDD.
Dupa ce instalam aplicatia o deschid si o sa-mi apara interfata grafica,aceasta este una simplă și intuitivă, fără opțiuni suplimentare sau avansate, destinată utilizatorului incepator, fiind concepută pentru o simplitate mai usoara.Tot ceea ce avem de făcut este sa apasam pe butonul Check Temps, în bara de meniu. O data ce vom apasa se va deschide o fereastră de dialog în care va trebui să selectați folderul cu pricina, în special cel al utilizatorului, unde fișierele temporare sunt stocate în locația %appdata%LocalTemp. Procesul de scanare este foarte scurt, după care vom avea întrega listă cu conținutul temporar. Butonul Check All ne va ajută la selectarea automată pentru toate fișierele.
Acum tot ceea ce mai rămâne de facut este să le ștergeți, deci dau click pe butonul Delete. Butonul Open Folder ne poate fi de folos în cazul în care doriți o previzualizare a conținutului respectiv în Windows Explorer. Opțiunile programului, de fapt in toata aplicatia avem decato o singură setare,deci optiunea Setting ne oferă posibilitatea adăugării altor locații pentru scanarea și eliminarea fișierelor temporare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *