Salut. Bine te-am regasit la o noua serie de tutoriale video Office 2007. De data aceasta am schimbat placa si am trecut de la Microsoft Word, editorul de text, la Microsoft Excel, programul de calcul tabelar. Acesta este unul din suita de programe Office, oferite de catre Microsoft.

In comparatie cu Word, Excel are mai putini utilizatori datorita faptului ca se ocupa doar cu calcule tabelare. Cine nu are de lucru cu asa ceva, de obicei, nu foloseste acest program iar cei care o fac, nu stiu toate lucrurile de baza. De aceea suntem noi aici. In urmatorul tutorial cat si in cadrul celor ce vor urma, o sa va explicam cateva lucruri elementare, de baza, de nelipsit din bagajul vostru informational. Am fost de parere ca niciodata nu-mi va trebui sa cunosc toate programele Office, dar la angajare m-am lovit de Acces, Excel si Word.

In cadrul tutorialului video de astazi o sa va arat cum puteti formata celulele. Nu sa le stergeti ci sa le formatati, adica sa modificati marimea continutului, sa adaugati efecte de bold sau italic, sa schimbati culoarea si multe altele. Oricand putem fi pusi sa realizam un calcul tabelar si suntem nevoiti sa scoatem in evidenta anumite celule sau sa le sortam dupa un anumit criteriu si nu stim cum sa facem acest lucru. Cum facem? Raspunsul la intrebare se afla in acest tutorial video. Aveti toate informatiile necesare iar daca faci pas cu pas intocmai ca-n tutorial, e imposibil sa nu-ti mearga.

In cazul in care doriti o alternativa gratuita la Microsoft Office, vreau sa va anunt ca am realizat un tutorial video in care v-am prezentat programul Kingsoft Office, avand aceleasi functii ca Microsoft Office si chiar mai mult de atat. Daca esti interesat, te invit sa dai click aici.

Pana atunci iti urez VIZIONARE PLACUTA si te invit sa ne urmaresti activitatea in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *