Ti s-a intamplat vreodata sa instalezi ceva si apoi sa vrei sa stergi acel “ceva” si sa nu poti?

Ei bine mie unul mi s-a intamplat.Sa va explic cum sta treaba.

Deci, am instalat un program (cel mai des intalnit este “Fraps” ).Apoi dupa un timp am vrut sa il dezinstalez.Acum, cum stim prea bine am intrat in “Control Panel”, apoi am dat click pe “Add or Remove Programs”.Acolo am selectat programul si am dat click pe “Uninstal;”, si mi-a aparut un mesaj gen: “The uninstalation file is corupted.Please obtain a new copy of program and try again!”. Acum, practic, NU mai putem dezinstala acel program.

Ei bine iata ca cei de la Geek Uninstaller au venit cu o solutie, care din fericire pentru ei si pentru noi, este cea mai buna solutie posibila.

Geek Uninstaller este o aplicatie portabila care ne dezinstaleaza fortat orice program pe care noi il vrem disparut din computer-ul nostru.Si acum probabil va intrebati “Si de ce sistemul nostru de operare nu l-a putut dezinstala?”…ei bine nu va pot da un raspuns pentru acest lucru, pentru ca nu stiu exact de ce.Poate sa fie din mai multe motive.Ori sistemul de operare nu este bun, ori programul pe care vrem sa-l dezinstalam este virusat (de aceea ne rtebuie antivirus), etc.

Si cum dezinstalam cu Geek?

Simplu.Lansam aplicatia si dam click dreapta pe aplicatia dorita si selectam “Force Removal”.Apoi ne vor aparea vreo 2-3 ferestre pop-up.Acolo dam “Ok” sau “Next” si asteptam putin.Apoi ne va aparea alta fereastra si apasam “OK”.

Acum programul “naravas” nu ne va mai da batai de cap.

Sper ca v-am fost de ajutor.Ne revedem intr-un post viitor.

DOWNLOAD GEEK UNINSTALLER

GEEK UNINSTALLER

index

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *