Bun gasit la primul giveaway, in urma videoului cu hammer test la placa video 7950 care a atins 1000 de vizualizari in prima zi pe youtube am fost acuzati ca de ce nu am dat gratuit acea placa video sau am fost injurati ca la usa cortului.

Bun acuma a venit timpul sa oferim ceva si noi in mod gratuit sunt curios daca acest articol va primii la fel de multa atentie ca acel articol de la hammer test. Cei de la https://www.temperedglass.ro/ care ne furnizeaza foliile de protectie pentru teste ne-au trimis cateva in plus si am decis sa donam si noi 2 (doua) folii de protectie una pentru un Iphone 5/5s si una pentru iphone 6.

Ce trebuie sa faceti? in primul rand sa dati like paginii noastre de pe facebook, subscribe pe  youtube si sa lasati un comentariu pe website in care sa spuneti „Vreau aceasta folie de protectie” , mai jos va las linkurile catre facebook si youtube:

https://www.facebook.com/tutorialevideo.info

https://www.youtube.com/user/tutorialevideoo

Voi oferii aceste doua folii la cate o persoana prin tagere la sorti in data de 30.07.2015 care se va desfasura cu ajutorul websitului random.org.

IMG_0232[1]

8 thoughts on “Giveaway doua folii de protectie pentru telefoanele Iphone 5/5s si Iphone 6”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *