Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. Dupa cum bine v-am obisnuit in ultima perioada, tutorialele video realizate pe Office 2007 vin gramada fiindca sunt foarte multe lucruri utile si necesare de aratat utilizatorilor de Office iar timpul si numarul tutorialelor este, oarecum, limitat. De aceea suntem noi aici. Nu exista utilizator de pc care sa nu fi pornit nici macar o data unul din programele Office si sa-l utilizeze. Aceste tutoriale se adreseaza tuturor, indiferent daca lucrezi la un nivel incepator, mediu sau avansat.

In scoala, observam cartile de matematica care includ matrice, fractii, integrale s.a.m.d. iar unii dintre noi s-au intrebat: „In ce program sunt realizate aceste carti?”. Clar, aproape nimeni nu se gandeste ca sunt realizate in Word fiindca ei nu stiu de capacitatea programului de a introduce orice operatie din domeniu. Asa e! Puteti introduce matrice, fractii, integrale si multe altele in documentul dvs. Word. Nu mai este nevoie sa folositi alte programe auxiliare de pe internet cu ajutorul carora sa introduceti operatii matematice fiindca Word-ul deja stie tot si ne ofera toate instrumentele de care avem nevoie in scrierea de articole.

Cum introduc operatii matematice in documentul pe care il detin? Foarte simplu! Urmareste tutorialul video si o sa aflii raspunsul la intrebare. Acolo am oferit toate instructiunile necesare si informatiile de care aveti nevoie. Urmati intocmai pasii din tutorial si o sa reusiti.

Daca te intereseaza, intr-un tutorial anterior am aratat cum poti adauga bibliografie si citat in cadrul articolului pe care-l scrii in Microsoft Word. Daca vrei sa aflii mai multe, da-i un CLICK AICI!

Pana atunci, va urez Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *