Salut. Bine ai revenit pe site-ul nostru si bine te-am regasit la un nou tutorial video Office 2007. Mai exact, tutorialul de astazi, la fel ca ultimele uploadate pe site, se refera la Word, adica, iti voi arata cum poti insera un infografic in documentul pe care-l creezi.

Un infografic este un desen (schita) care ilustreaza valorile introduse in document. Pentru a insera acest infografic, avem nevoie sa creem un tabel de 2×2, minim in care sa introducem valorile pe care dorim sa le expunem intr-un infografic. Dupa ce am creat tabelul si am introdus valorile pe care le aveam de introdus, inserarea unui infografic este floare la ureche insa trebuie sa stim ce fel de infografic sa alegem punandu-ne intrebarea: „La ce imi trebuie acest infografic?”. De cele mai multe ori, locul in care utilizam acest infografic ne sugereaza modelul pe care trebuie sa-l alegem ca grafic. Domeniile in care sunt cel mai mult folosite aceste infografice sunt: afaceri si management.

Dimensiunea si complexitatea infograficului depinde de marimea si complexitatea tabelului cu valori pe care-l completam inainte de inserarea acestuia.

Cum inserez un infografic? Urmareste tutorialul video si ai sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie iar daca urmezi pasii intocmai ca-n tutorial, e imposibil sa nu-ti mearga.

De asemenea, in urma cu putin timp am realizat un tutorial video in care v-am aratat cum puteti configura bara de butoane si functia AutoRecover. In cazul in care sunteti interesati, va invit sa dati click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.