Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video din suita de tutoriale Microsoft Office 2007. In continuare am sa va vorbesc tot despre Microsoft Word, unul din suita de programe Office, editorul de text cel mai folosit atat in Romania cat si in afara. Pentru faptul ca este cel mai folosit, am decis sa aducem tutoriale in care sa va aratam cat mai multe lucruri elementare si de nelipsit din baza de informatii a unui utilizator Office, fie ca e incepator, mediu sau avansat. Vor mai urma si alte tutoriale Office, deci stati prin zona.

In tutorialul de astazi o sa va arat cum puteti adauga autonumerotare la pagini. Acest lucru este esential in redactarea de eseuri, referate, documente s.a.m.d. Ideea acestui tutorial mi-a venit cand am intalnit cateva persoane care introduceau manual numere la pagini. Asta e o munca de chinez si nici nu e frumos sa fii vazut/a facand asta. Mie, personal, mi-a displacut cand am observat persoane de genul ca au ocupat niste functii care ar fi trebuit sa fie ocupate de oameni mai capabili si care au toata baza informatica in spate. Este un lucru usor, elementar si de care se loveste pana si un scolar cand este pus sa aduca un referat realizat pe calculator la scoala.

Un alt lucru pe care vi-l arat in acest tutorial este sa puneti un titlu cat mai atractiv in header-ul documentului, titlu care va fi prezent pe toate paginile documentului. Un titlu simplu nu este atractiv. Un titlu prezent doar pe prima pagina nu ofera un aspect de continuitate celorlalte pagini. „Prima impresie conteaza” iar acest lucru se aplica peste tot. In momentul cand cineva va ia referatul in mana, inainte de a citi, observa aspectul acestuia, care trebuie sa fie destul de placut si atractiv.

Cum puteti face toate astea? Urmariti tutorialul video in cadrul caruia o sa gasiti toate instructiunile si totii pasii necesari realizarii acestor doua lucruri. Urmariti cu atentie si o sa reusiti. Pana atunci, va urez VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *