Dupa ce intr-un tutorial video am prezentat unboxing la  Ati Radeon HD 5450 in acest tutorial am sa  va arat cum instalati o placa video in calculator, nu este greu deloc decat trebuie sa tineti cont de 2 3 sfaturi pe care am sa vi le dau eu un videoul de mai jos, in unboxingul la  Ati Radeon HD 5450 v-am aratat ca placa video nu are nici un cooler multi sunt de parere ca placile video fara coolere nu sunt bune, eu intreb timp am testat placa video pe cateva jocuri se incalzeste putin mai tare ca o placa care are cooler insa functioneaza fara nici o problema la rezolutii bune.

Inainte sa schimbati placa video asigurativa ca a-ti dat disable la placa video onboard din bios pentru ca in unele cazuri se intampla ca pc-ul vostru sa nu detecteze noua placa video si sa ruleze direct cu placa video onboard adica de pe placa de baza in cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne scrieti in sectiunea comentarii.

One thought on “Instalare placa video Ati Radeon HD 5450 in calculator”

 1. Buna ziua,
  Am un ATI RADEON HD5450 DDR2 1GB
  L-am montat pe Fujitsu Siemens E5615. Nu am semnal nici in HDMI nici in DVI.
  OBS.
  Mai am o placa video ATI RADEON hd 5450 DDR3 1G si acesta merge fara driver. Am si sunet in HDMI. Totul ok pe Fujitsu amintit mai sus.

  Placa ATI DDR2 de care va ziceam la inceput, am incercat-o pe un alt PC tot FUjitsu Siemens Esprimo E510 si merge dar cu rezolutie mica.
  Teste le-am facut pe un TV prin HDMI.

  Rog pareri si sfaturi.
  MS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *