Bun gasit la un nou tutorial video despre tp-link AC1750 astazi am sa va arat cum faceti instalarea propriu zisa care este foarte simplu de facut daca nu ai vazut inca videoul cu unboxingul te invit sa il urmaresti aici.  Instalare routerului AC1750 se face in doar cateva minute oricum cei de la tp-link vin cu niste ghiduri de instalare in care este explicat pas cu pas instalarea asa ca nu cred ca o sa aveti probleme pe aceasta parte.

Acum haideti sa va vorbesc putin despre experienta mea cu AC1750 in ultima luna si sa va dau cateva informatii legate de viteza si puterea semnalului WI-FI, in cazul meu am testat acest modem in 2 incaperi diferite o incapere care are pereti din fier beton care opreste foarte mult din semnal la routerele mai slabute insa am avut surprinderea sa am un semnal bunicel in toata suprafata apartamentului si fara pierderi de semnal temporare. In locatia numarul 2 mai exact la noul birou unde m-am mutat este un spatiu foarte mare si separarea camerelor sa facut cu rigips aici semnalul este excelent si pe o raza mult mai mare, cele 3 atente externe cu care vine ofera o acoperire mult mai mare a suprafetei.

AC1750 are defapt 6 antene 3 micute sub carcasa iar 3 exterioare pe care le puteti vedea si in tutorial creat de mine, restu informatiilor despre AC1750 le gasiti in videoul cu unboxingul pana atunci va invit sa vedeti si alte tutoriale video despre tp-link pe linkul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *