Bun gasit si la instalarea laptopului cu FreeDos, dupa ce m-am trezit si eu cu acest laptop acasa am inceput sa cercetez despre „freedos” ma gandeam la un MS-DOS mai complicat si incep cu comenzi de genu move/copy help nebunii de astea insa am obervat ca nu merge nimic. Pe langa asta nu reuseam nici macar sa vad tastele pe care sa apas pentru bootare desigur deja apasam insistent pe F2/F10 insa nici un rezultat.

M-am apucat de citit pe forumurile de pe afara care este solutia la acest freedos si de ce nu ma lasa sa instalez windowsul pe Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos dupa mai multe articole si comenturi pe forumuri am gasit combinatia norocoasa pentru a intra in bios la un laptop cu freedos aceasta fiind FN+F2 (trebuia sa incerc asta din oficiu) insa nu m-am gandit pe moment. Intr-un final am intrat in biosul laptopului Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos dupa care am selectat la mediul de bootare USB dupa care reboot si a pornit instalarea.

Asa ca nu va panicati daca cumparati un Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos pentru ca problema se rezolva foarte repede nu inteleg de ce pun acest freedos cand ar putea pune un Ubuntu care este mult mai comercial decat freedos.

7 thoughts on “Instalare Windows pe Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *