Instalare Windows pe Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos

7

Bun gasit si la instalarea laptopului cu FreeDos, dupa ce m-am trezit si eu cu acest laptop acasa am inceput sa cercetez despre “freedos” ma gandeam la un MS-DOS mai complicat si incep cu comenzi de genu move/copy help nebunii de astea insa am obervat ca nu merge nimic. Pe langa asta nu reuseam nici macar sa vad tastele pe care sa apas pentru bootare desigur deja apasam insistent pe F2/F10 insa nici un rezultat.

M-am apucat de citit pe forumurile de pe afara care este solutia la acest freedos si de ce nu ma lasa sa instalez windowsul pe Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos dupa mai multe articole si comenturi pe forumuri am gasit combinatia norocoasa pentru a intra in bios la un laptop cu freedos aceasta fiind FN+F2 (trebuia sa incerc asta din oficiu) insa nu m-am gandit pe moment. Intr-un final am intrat in biosul laptopului Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos dupa care am selectat la mediul de bootare USB dupa care reboot si a pornit instalarea.

Asa ca nu va panicati daca cumparati un Lenovo Ideapad 100 15IBD FreeDos pentru ca problema se rezolva foarte repede nu inteleg de ce pun acest freedos cand ar putea pune un Ubuntu care este mult mai comercial decat freedos.

7 Comments
 1. Paul says

  Windows 7 Fixes – A required CD/DVD drive device driver is missing error imi da acesta eroare? ce fac???

 2. Floo says

  Cred ca ne-am luat teapa

  1. Pop Adrian says

   Cu ce?:)

 3. Cosmin says

  Acelasi lucru ca la paul imi da si mie ! Ce trebuie sa ii fac ??

 4. Dan says

  Am făcut procedurii dar nu citeste usb și nu conectează netul ce trebuie sa fac?mulțumesc

 5. Ana says

  Mulțumesc că ai ajutat un sufletel derutat ^_^

 6. ioana says

  cum pot instala in win 10 de 32 pe lenovo ideapad 100

Leave A Reply

Your email address will not be published.