Dupa unboxing am trecut la instalarea dispozitivului mk808b pe monitorul Benq 4k pe care l-am prezentat anterior intr-un unboxing. La prima vedere acest mk808b este un o adevarata bataie de cap insa instalarea se face foarte usor in doar cateva secunde, nu aveti nevoie sa fiti un cunoscator mare de IT ca sa instalati acest tv box.

Dupa ce am testat si instalat versiuniile mai vechi de tv box acesta este un mic superman cand vine vorba de mobilitate si de procesarea datelor pe internet, videoclipurile de pe youtube ruleaza foarte frumos am dat play si la un videoclip 4k.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorita configuratiei destul de generoase cu care vine tv box-ul mk808b, pe viitor am sa fac si cateva tutoriale despre cum dam play la continutul video de pe calculator prin mk808b si cum putem sa il folosim la adevarata lui performanta.

Aparatul se poate comanda de pe linkul de mai jos.

http://mp3usb-smart.ro/101-android-tv-box-quad-core-cs918-cu-antena-externa.html

Daca doriti sa cumparati un TV box mai ieftin va recomand unul din modelele de mai jos pe care le-am testat deja si functioneaza destul de bine, acuma depinde de cerintele pe care le aveti.

https://www.tutorialevideo.info/video/unboxing-dongle-ezcast-pentru-dlna-miracast-airplay

https://www.tutorialevideo.info/video/unboxing-dongle-anycast-m2-plus-wifi-display-de-la-anycast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *