[ad#ad-1]

Cei care asteapta android jelly bean 4.1.2 pentru galaxy mini I8190N in Germania  pot sa se opreasca din asteptare pentru ca Samsung a lansat I8190NXXALL6 4.1.2 in mod oficial.Acuma puteti sa va faceti acest update in mod oficial cu ajutorul programului samsung kies despre gasiti un tutorial aici.

In cazul in care procesul acesta cu samsung kies nu functioneaza puteti urmarii pasi de mai jos si o sa puteti instalat android 4.1.2 fara nici o problema.

Acest articol te va indruma sa instalezi I8190NXXALL6 pe Samsung galaxy s3 Mini, modelul I8190N. Pentru a ne putea atinge scopul cu instalarea acestui nou firmware avem nevoie de ODIN cu ajutorul caruia putem instalat noua versiune de android. Un tutorial video despre odin gasiti aici

Nu uitati inainte sa incepeti aceasta operatiune faceti backup la contacte/mesaje/poze sau fisiere de tip media pentru ca vezi efectua o instalare noua si riscati sa pierdeti toate fisierele de pe telefonul vostru.

ATENTIE

Nu incercati sa instalati acest firmware pe alt telefon pentru ca puteti sa il stricati acest tutorial este expres pentru telefonul Samsung galaxy s3 mini modelul I8190N.

 

Odin-v3.07

Pentru a incepe aveti nevoie de ODIN si de

Cum facem update la Samsung Galaxy Mini I8910N la Android Jelly BEAN XXALL6 4.1.2.

 1. Extrageti fisierele din arhiva Android 4.1.2 I8190NXXALL6 for Galaxy S3 Mini I8190N pe care le-ati descarcat mai sus si o sa obtineti un fisier de tip .tar si alte fisiere
 2. Extrageti si fisierele din arhiva ODIN si care o sa va alegeti cu fisiere de tip exe
 3. Inchideti telefonul asteptati cateva secunde pana vibreaza telefonul ca este inchis de tot.
 4. Acuma puneti telefonul Galaxy s3 Mini I8190N in Download Mode apasant butonul VOLUME DOWN+HOME+POWER in acelasi timp.
 5. Acuma rulati ODIN cu drepturi de administrator
 6. Conectati telefonul Galaxy s3 Mini I8190N la calculator cu ajutorul cablului de date, o sa primiti un mesaj pe calculatorul vostru in interiorul programului ODIN „ADDED” adica telefonul vostru a fost conectat la calculator.
 7. Uitativa la imaginea de mai sus ca odin sa arate asa adica sa va recunosca telefonul
 8. Acuma dati click pe PDA si selectati fisierele din arhiva cu android 4.1.2 cu numele de PDA
 9. Apasati pe PHONE si selectati fisierul cu „MODEM” din arhiva daca nu este nu selectati.
 10. Apasati pe CSC si selectati fisierul care contine cuvintele CSC daca nu este nu selectati
 11. Dupa ce a-ti facut toate astea asigurativa inca odata ca totul este cum am zis eu mai sus dupa care apasati pe START

In mod normal o sa va apara sus cat timp dureaza pana se termina instalarea in tot acest timp NU scoateti telefonul din calculator si nu intrerupeti conexiunea.

Dupa ce se termina instalarea telefonul se va restartat singur si veti avea instalata noua versiune de android.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *