Instaleaza iGO PRIMO ultima versiune 2.0.1

6

Salut si bun gasit pe tutoriale video, astazi am sa iti arat cum se instaleaza igo primo pe un samsung galaxy s3, in cazul nostru cum am aratat si in tutorialul de mai jos am cautat pe google specificatiile telefonului nostru pentru a vedea exact care este rezolutia sau marimea ecranului in cazul nostru este vorba de 720×1280 pentru samsung galaxy s3.

Voi daca aveti in alt device cautati pe google numele telefonlui vostru si la specificatii o sa vedeti exact dimensiunea ecranul ca urmare si arhiva pe care trebuie sa o descarcati. Pentru inceput trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un card de memorie pe care sa copiati fisierul iGO, nu copiati fisierul .rar , dezarhivatil dupa care copiati folderul iGO pe cardul de memorie mai multe detalii in tutorialul video de mai jos. Urmatoarele rezolutii urmeaza sa le postam in zilele ce urmeaza.

[download id=”170″]

[download id=”171″]

[download id=”172″]

[download id=”173″]

6 Comments
 1. Puiu Florea says

  salut
  incerc sa instalez i go pe un htc 310 si tot imi spune ca file missing data cient java

 2. Alin says

  salut,am rezolvat cu iGo problema mea era ca nu aveam decat harta romaniei

 3. Andone Sebastian says

  Buna. Am instalat iGo pe telefon,se deschide,calculeaza ruta ,dar dupa cateva momente iese din program. Ce as putea sa ii fac sa nu se mai inchida? Mentionez ca programul este instalat pe card si telefonul a fost restartat in ideea de a remedia inconvenientul,dar nu s-a rezulvat.

 4. Andrei says

  salut Imi trebuie si mie iGo +harat Romaniei pt un htc one full hd bibo_andre@yahoo.com

 5. florin says

  Salut as dori Igo cu harta europei .
  Stiti cumva daca exista rezolutie pentru S6

Leave A Reply

Your email address will not be published.