Investitia in litecoin si bitcoin despre amortizarea investitiei

0

Bun gasit la un nou tutorial video despre monezile virtuale adica despre litecoin si bitcoin, dupa cum v-am obisnuit am vorbit 10-12 minute doar despre amortizarea investitiei insa un studiu amanuntit al problemei ar dura si cateva ore adica as avea despre ce sa vorbesc, trecand putin la alt subiect imi pare rau ca postez atat de rar insa intampin ceva probleme pe plan personal dar de continutul acetui website se ocupa colegul Vlad. Acum sa revin la calculele noastre in momentul in care am facut acest tutorial lucrurile erau cat de cat bune de atunci adica de aproximativ 24 de ore s-a cam stricat treaba adica in mai rau, dificultatile au crescut atat la bitcoin cat si la litecoin iar pretul a scazut ceea ce face recuperarea investitiei intr-un timp mai lung.

Am sa incep cu bitcoin unde dificultatea la momentul cand am realizat tutorialul era undeva la 5 miliarde, sa schimbat astazi la 6,119,726,089 urmeaza ca peste 13 zile sa urce cu inca 24 % 7,615,793,405 (+24.45%). Deci calculele ce le-am facut in tutorial sunt depasite deja, tocmai de aceea am spus si repet din nou calculati inainte sa cumparati asicuri si studiati putin aceste monede virtuale pentru ca minatul incepe sa nu mai fie rentabil, avand in vedere costul destul de ridicat al aparaturilor. Pretul unui bitcoin este de 455 $ da data postari acestui articol, acuma ramane sa va faceti calculele despre care vorbesc si in tutorialul video de mai jos si sa vedeti daca merita sa incercati sau nu.

Continuam cu a doua moneda adica litecoin care este o moneda care pana in urma cu cateva saptamanii putea fii minata doar cu GPU adica cu placile video, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe pentru ca au intrat in productie asic minerele asemanatoare cu cele de la bitcoin adica putere mare consum redus si pret redus. Aceste aparate inca nu sunt lansate oficial sunt in preorder si nu va pot indruma spre o firma buna care o sa trimita acel asic cat mai curand posibil. Insa daca aveti nevoie de placi video de minerele traditionale de care avem toti nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea comentarii s-au la contact.

Cu alte tutoriale pe aceasta tema am sa revin pentru ca intentionez sa fac o statistica saptamanala asupra pietei/bursei si cam tot ce tine despre aceste monede virtuale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.