Salut  si bine te-am regasit la un nou tutorial,in tutorialul video de astazi ti-am prezentat ti-am prezentat un program pentru generarea slideshow de videoclipuri din imaginilor.Fotografiile făcute în vacanță sau  orice alte imagini stocate în calculator pot fi vizionate de catre  Windows Photo Viewer, vizulizatorul implicit al sistemului de operare. Bineînțeles, există o sumedenie de alte programe de gen, mai mult sau mai puțin avansate. Unul dintre acestea fiind JMC Photo Gallery, asemănător cu Windows Photo Viewer sau Picasa, ce ne  oferă posibilitatea pentru vizualizare  galeriei foto într-un modul simplu, fie 2D, 3D, sau sub forma unui videoclip generat din miniaturile imaginilor încărcate.Mai mult decat atat JMC Photo Gallery este portabil, nu necesită instalare, deci poate fi rulat de pe orice dispozitiv de stocare extern, împreună cu întreaga galerie de imagini, la purtător, pe orice calculator.

Dupa ce instalez/sau descarc versiunea portabil a softului,deschid aplicatia si o sa apara interfata grafica,de prima dată va trebui să încărcați imaginile în interfața programului cu ajutorul butonului Preferences. Cu cât mai multe imagini vom avea, cu atât mai expresiv va fi și slideshow-ul sau clipul generat. Opțiunea 2D este similară cu Windows Photo Viewer, însă modul 3D vă oferă satisfacție totală, fiind interactiv prin posibilitatea aducerii în prim plan, sau trimiterea în fundal a imaginilor.

Generarea și rularea clipurilor realizate din miniaturile imaginilor pot fi încărcate si materializate cu ajutorul unui micul player integrat, având opțiunile caracteristicilor de control ale oricărui astfel de player, modificarea volumului, ajustarea vitezei de rulare, etc. Ceva interesant ce oferă JMC Photo Gallery, este posibilitatea transformării sale într-un screensaver cu imaginile preferate rulând sub formă de slideshow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *