Litecoin a doua moneda virtuala care prinde putere

0

Salut si bun gasit la un nou tutorial despre litecoin care este a doua moneda virtuala ca valoare, un litecoin este tranzacationat in momentul realizari acestui tutorial video la 2.43 dolari/litecoin. Aceasta moneda este considerata ca moneda de backup a bitcoinului, spun acest lucru pentru ca fiecare moneda are un nivel de dificultate care in momentul de fata este undeva la 15 milioane in cazul bitcoin si undeva la 620 in cazul litecoinului, acesta dificultate creste cu cat sunt mai multi utilizatori care mineaza un scurt exemplu ar fi “cu cat se mineaza mai mult cu atat creste dificultatea si creste pretul monedei virtuale” un bitcoin se tranzactioneaza cu 105 dolari/ bitcoin.

De ce am spus mai sus ca litecoin este moneda de backup pentru ca toti cei care nu pot sa tina pasul cu sistemele lor de minat pe bitcoin trec pe litecoin care este a doua cea mai bine cotata moneda virtuala in momentul de fata, acest lucru este parerea mea personala. Echipa tutorialevideo.info sa asociat cu un pool romanesc care se numeste http://wincoin.com/ care este administrat de 4 romanii dornici sa duca criptomonedele la un nou nivel, pe http://wincoin.com/ puteti mina dupa litecoin,bitcoin, Novacoin, Yacoin, Terracoin si Feathercoin multe alte monede se vor alatura pe viitor.

Am ales sa lucrez cu baietii de la http://wincoin.com/ pentru ca ofera asistenta atat la instalarea si setarea calculatorului personal sa mineze cat si pe partea de hardware. In zilele ce urmeaza am sa revin cu un tutorial despre achizitionarea unui PC care sa ne aduca un venit mediu lunar fara prea mare bataie de cap.

Leave A Reply

Your email address will not be published.