Maintenance Mode, plugin pentru WordPress care ne ajuta la “renovarea” site-ului

0

Salutare prieteni! Bine ati venit la tutorialevideo.info! Eu sunt Vlad si in acest tutorial o sa invatam impreuna cum putem renova in siguranta siteul nostru pe platforma WordPress. In acest tutorial o sa vorbim despre un plugin care ne pune siteul in Maintenance Mode. O sa vorbim despre acest plugin, iar in viitoarele tutoriale video o sa invatam despre cele mai importante si mai folositoare pluginuri pentru WordPress. In acest tutorial doar pregatim terenul pentru siteurile mai vechi, ca sa nu primiti cine stie ce erori.

Puteti descarca pluginul de aici: http://wordpress.org/plugins/maintenance-mode/  Sau il puteti cauta direct in interfata grafica a WordPressului, pur si simplu scrieti in casuta de cautare din pagina cu pluginuri ” Maintenance Mode”, iar primul rezultat pe care o sa il gasiti este pluginul despre care am vorbit in acest tutorial video.

Daca aveti sugestii de pluginuri pentru WordPress, care sunt utile nu ezitati sa lasati un comentariu. In urmatoarele tutoriale o sa vorbim despre unele pluginuri, care fara ele nu prea putem face mai nimic cu siteul nostru.

In tutorialul video de mai jos, am aratat cum instalam pluginul din interfata grafica, dar voi il puteti si instala cu ajutorul unui client FPT, ca de exemplu Filezilla, pe care o puteti descarca gratuit de pe net.

 

[c5ab_video c5_title=”Maintenance Mode, plugin pentru WordPress care ne ajuta la “renovarea” site-ului”

Leave A Reply

Your email address will not be published.