Salut. Bine ai revenit si bine te-am regasit. In tutorialul de astazi o sa vorbim in continuare despre Microsoft Excel 2007, programul de calcul tabelar oferit de catre Microsoft, doar ca astazi nu o sa-ti mai arat ce poti face cu celulele, tabelul sau ce optiuni iti ofera programul ci astazi o sa va vorbesc despre ceva mai important decat atat, adica securitatea datelor in acest program.

Se presupune ca lucram in domeniu si avem o foaie de calcul tabelar cu munca noastra de trei zile aproape finalizata. Alt coleg vine pe pc-ul nostru de la lucru si nu dorim ca el sa aiba acces asupra muncii noastre si nu vrem ca continutul sa fie modificat din rea intentie sau sa-l pierdem. Ce facem?

Singura solutie pe care o avem la indemana este sa ne punem fisierul pe un stick si sa-l luam cu noi acasa, doar ca asta s-ar putea sa incalce termenii de confidentialitate a firmei in care lucram si sa nu fie ok aceasta metoda, de aceea, singura solutie pe care o avem este sa securizam fisierul .xls cu o parola pe care numai noi sa o stim. Cum facem acest lucru?

Raspunsul la aceasta intrebare il aveti in cadrul tutorialului video realizat de mine. Urmarind tutorialul, gasesti toate informatiile de care ai nevoie si daca urmezii pasii ca la carte, e imposibil sa nu-ti mearga. Nu este deloc complicat, doar ca necesita putina atentie.

Pana atunci, te invit sa urmaresti un alt tutorial video realizat de mine de curand, tutorial in cadrul caruia vorbesc despre utilizarea stilurilor de tabel in Microsoft Excel 2007. Daca esti interesat, te invit sa dai click aici.

De asemenea, te invitam sa ne urmaresti in continuare activitatea fiindca vor mai urma o multime de tutoriale video interesante din cadrul carora poti invata o multime de lucruri noi. Iti doresc Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *