Salut. In tutorialul video de astazi o sa vorbim despre Microsoft Office, mai exact, programul Microsoft Word, program de editare text, din aceasta suita. Fiind unul din cele mai utilizate programe de editare text la nivel international, m-am hotarat sa fac o suita de tutoriale pe seama Microsoft Office. Astazi am sa va arat cum puteti adauga bibliografie si citat intr-un document word, aceste elemente fiind necesare la orice material realizat pentru scoala: eseu, referat, portofoliu, lucrare etc.

Marea majoritate adauga bibliografie unui document „manual”, nestiind ca Word-ul are optiunea de Bibliografie care ne adauga titlul si seteaza spatierea corespunzatoare stanga-dreapta si spatierea intre randuri cat si autonumerotarea sau marcarea cu cratima, steluta etc. Aceasta se adauga la sfarsitul documentului.

In ceea ce priveste citatul, oamenii s-au obisnuit sa tasteze elementele necesare pentru a forma citatul, dar nu stiu ca cei de la Microsoft Office s-au gandit si la asta atunci cand au creat Word-ul. Avem optiune si pentru citate, care ne ajuta sa pozitionam corect textul citat in pagina, scutind cateva tastari aiurea si economisim putin timp.

Cei de la Microsoft au avut grija sa ne aduca toate uneltele necesare la indemana. „De ce sa muncesti de doua ori mai mult cand iti aducem totul la indemana?”, cred ca este premisa lor. Trebuie sa cunoastem mai bine programele cu care lucram fiindca acestea au fost construite pentru a ne usura munca.

Toate acestea fiind spuse, puteti sa va apucati de treaba si sa realizati proiecte si referate mult mai usor ca inainte. De asemenea, va invit sa urmariti in continuare suita de tutoriale video realizate pe programele din gama Microsoft Office. Pentru instructiunile necesare in ceea ce priveste adaugarea bibliografiei si a citatului este necesar sa urmariti tutorialul video.

Va doresc Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *