Salut. In tutorialul de astazi o sa vorbim despre Microsoft Word 2007, mai exact despre cum putem verifica numarul de cuvinte si caractere pe care le avem in cadrul documentului nostru si cum putem adauga un hyperlink. Un hyperlink ne ajuta, in special, in scrierea de advertoriale (articole publicitare platite) si suntem nevoiti sa plasam pe anumite cuvinte cheie un link catre un site. Pentru a face acest lucru este nevoie sa selectam cuvintele pe care dorim sa plasam link-ul, dam click dreapta si click stanga pe optiunea „Inserare Hyperlink”. Ni se va deschide o fereastra in care putem insera link-ul nostru si apoi dam Salvare. Dupa ce-ati facut acesti pasi, cursorul mouse-ului se schimba atunci cand trecem peste acele cuvinte iar prin combinatia ctrl+click stanga, putem accesa link-ul din acele cuvinte cheie.

Este foarte important sa cunoastem numarul de cuvinte si caractere in cadrul documentelor pe care le detinem. De multe ori ni se dau la scoala, liceu sau facultate, sa facem anumite proiecte care sa cuprinda un numar minim de o mie de cuvinte. Doar nu vom sta sa numaram cu mouse-ul cuvant cu cuvant fiindca asta este munca de chinez. Cum facem acest lucru? Office-ul ne pune la indemana unealta necesara acestui lucru. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste aceste informatii, te invit sa urmaresti tutorialul video.

Pana atunci, te invit sa ne lasi parerea ta intr-un comentariu iar daca ai vreo sugestie, opinie, nelamurile, sfat in ceea ce ne priveste, te rugam sa ne scrii. Vom fi prezenti aici si iti vom raspunde.

Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.