Salut. Bine v-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial o sa vorbim despre Microsoft Word si mai exact, cum putem aplica bordura la pagina si watermark. Acestea doua sunt utilizate, cel mai des, in cazul documentelor oficiale sau in cazul unor proiecte. Atunci cand avem un document care dorim sa nu poata fi copiat fara sa apara sursa pe acesta, aplicam un watermark. Aceasta este definita ca fiind o „banda” text care apare pe fundalul fiecarei pagini. Aceasta se aplica automat pe fiecare pagina atunci cand o setam. Nu afecteaza in nici-un fel citirea documentului datorita semi-transparentei si a faptului ca se pune pe fundalul textului. Marimea, pozitia si culoarea watermark-ului il putem modifica noi dupa bunul plac.

Bordura este utilizata, in special, in cadrul unor proiecte. Cand eram la liceu, unii profesori cereau ca proiectele pe care le prezentam sa aiba bordura pe dreapta sau stanga. Noi avem posibilitatea de a adauga bordura unei pagini sus, jos, stanga si dreapta. Mai avem posibilitatea de a incadra tot textul in borduri.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste aplicarea unei borduri si a watermark-ului intr-un document Word, te invit sa urmaresti tutorialul video. Nu uita ca ne poti urmari activitatea si pe pagina noastra de facebook iar daca ai o parere/sugestie/opinie/intrebare, nu ezita sa ne lasi un comentariu. Vom fi aici si-ti vom raspunde. Multumim pentru vizionare!

2 thoughts on “Microsoft Word: Aplicare watermark si bordura la pagina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *