Salut si bine v-am gasit la un nou tutorial video. Astazi o sa vedem cum putem sa minimizam rapid orice aplicatie deschisa in System Tray. Pentru asta avem nevoie de o mica aplicatie numita MinimizeToTrayTool care poate fi descarcata de AICI. Instalarea este foarte simpla, iar in interfata programului avem posibiltatea sa adaugam cu drag and drop sau folosind butonul Add, aplicatiile care dorim sa fie minimizate direct in System Tray.

Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos pentru mai multe detalii.

2 comentarii sunt in “Minimineaza orice aplicatie direct in System Tray”

  1. Salut Dragos, dar de ce sa am aplicatii in sistem try, cand dupa stiinta mea acolo ruleaza in fundal si ocupa spatiu in memorie? intreb deoarece nu cunosc amanunte. Multumesc

    1. Salut.
      Asa e, exista unele aplicatii care ruleaza inca in System Tray si dupa ce le inchizi interfata. Partea cu consumul de memorie difera de la aplicatie la aplicatie.
      In acest tutorial am aratat doar o alternativa prin care poti minimiza in System Tray aplicatiile care in mod normal raman minimizate oricum pe bara de start. Daca vrei sa nu mai populezi bara de start cu aplicatiile pe care le minimizezi, atunci ai posibilitatea sa le minimizezi direct in System Tray, ca si cum ar fi minimizate pe bară, cam asta e ideea tutorialului (fara consum suplimentar de memorie, ele fiind ca si minimizate in bara) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *