Multi dintre noi gandim in felul urmator „mi-am pus un antivirus gata sa rezolvat problema nu mai am nevoie de alte protectii” tocmai de acea realizez acest mic tutorial despre antivirusi si protectie sa intelegem ca un singur antivirus nu ne poate proteja de cele mai bune programe de spionat si de ce spun de spionat dupa cum stim virusul Zeus a infectat numai anul trecut zeci de milioane de calculatoare fara ca utilizatori de rand sa realizeze acest lucru.

Cum sa intamplat asta?

Pai cum am zis mai sus „am antivirus nu mai trebuie nimik” insa ce facem cand antivirusul nostru nu se mai poate conecta la serverul de unde isi ia noua amprenta sau baza de date legata de noi virusi aparuti , probabil uni nici nu realizeaza acest lucru sau uni din noi dorim sa facem acest update si intalnim erori de genu „Cannot connect to server” sau „server busy try again later” aceste erori nu sunt normale si cei de la firma de unde aveti antivirusul nu isi permit sa faca acest lucru .

Insa cum pe internetul acesta sunt oameni si oameni uneori reusesc sa blocheze accesul antivirusului catre serverul de update iar noi stam linistiti ca avem antivirus nu se poate intampla nimic grav.

Acest mic programel numit si Mirage Anti-bot este creat special pentru un singur lucru unde antivirusul da gres el rezolva problema , deci ca o dubla masura de singuranta a datelor noastre sau a parolelor recomand instalarea lui.

Aplicatia Mirage Anti-bot 2.0 vine cu o functie relativ veche dar destul de interesanta si mai exact functia de proxy , la ce ne foloseste acest lucru? avand in vedere blocajul de care am vorbit mai sus accesand cateva websituri de proxy gratuite putem sa pacalim virusul care blocheaza adresa noastra de ip originala sa se conecteze la serverul de unde isi ia updaturile orice antivirus/spyware sau ce programe mai utilizati.

Aplicatia Mirage Anti-bot ruleaza in background fara sa va deranjeze sau sa ne streseze cu tot felul de notificari aiurea nu utilizeaza multe resurse, a fost testat pe Windows 7, editia 64 biti. Este compatibila Cu windows XP, windows Vista, Windows 7 si Windows 8

Download Mirage Anti-bot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *