Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial din suita de tutoriale Office, mai exact, astazi o sa va vorbesc despre programul Microsoft Powerpoint, despre modificarea aspectului unui diapozitiv si copierea continutului unui slide.

Acest program este cel mai utilizat la scara globala in crearea de prezentari, program cu care ne-am obisnuit sa lucram inca de la o varsta frageda fiindca in scoala generala sau in liceu ne sunt cerute prezentari powerpoint la diferite materii in cadrul evenimentelor scolare locale sau judetene.

Nu cred ca este cineva care invata PowerPoint dintr-un manual, ci il descopera jucandu-se cu acesta, fiind foarte usor de utilizat si nu necesita multe cunostinte in domeniu. Printre acestia se numara si cei care se mai incurca printre optiuni sau care „nu stiu cu ce se mananca”, in acest caz, venim noi cu acest tutorial si multe altele pe viitor legate de Microsoft Powerpoint. O sa va aratam tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o baza informatica solida de care sa va puteti folosi in scopuri distructive.

Slide-urile vin predefinite cu un aspect clasic, alb, fara o interfata grafica inserata. Noi putem face ca slide-urile noastre sa fie cat mai bogate si sa atraga cat mai mult urmaritorii prezentarilor create de noi. Putem sa alegem sa inseram materiale pe care noi le detinem in calculator sau putem alege din stilurile pe care programul le include in structura sa.

De asemenea, nu este nevoie sa rescriem o informatie de pe un slide pe altul in cazul in care avem nevoie de aceasta. Putem foarte usor sa copiem sau sa mutam informatia de pe un diapozitiv pe altul sau putem face un duplicat al diapozitivului in cazul in care dorim intregul continut de doua sau mai multe ori in cadrul prezentarii.

Pentru mai multe informatii, te invit sa urmaresti tutorialul nostru video. Urmati pasii cu atentie si sigur o sa va iasa asa cum va doriti. Pana atunci, te anunt ca am mai realizat un tutorial video in care am vorbit despre o frauda informatica Paypal care circula pe internet. Aveti mare grija ce fel de mail-uri deschideti fiindca nu toate sunt trimise de Paypal. Scopul acestui tip de mail este de a va trimite pe o pagina fantoma paypal pentru a va introduce datele personale, moment in care contul dvs. de paypal se va goli de bani. Pentru a vizualiza acest tutorial, te invit sa dai CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *