Adobe Photoshop este un software folosit pentru editarea imaginilor digitale pe calculator, program produs şi distribuit de compania americană Adobe Systems şi care se se adresează în special profesioniştilor domeniului. Asta nu inseamna ca nu puteti incerca sa faceti si cei mai putin cunoscatori ai programului.
<div></div>
Astazi vreau sa va arat cum modificam o imagine intr-o tema putin artistica si cum folosim Clipping Maskul respectiv Vector Mask. Ambele masti sunt efecte pe un layer si are vizual un succes enorm. Sunt foarte usor de aplicat, astfel prin experienta si imaginatie, puteti crea lucruri foarte interesant cu aceste 2 Mask-uri

Alături de aplicaţia Photoshop (ajuns la versiunea CS4), este inclusă şi aplicaţia ImageReady, cu un impresionant set de instrumente Web pentru optimizarea şi previzualizarea imaginilor (dinamice sau statice), prelucrarea pachetelor de imagini cu ajutorul sistemului droplets-uri (mini-programe de tip drag and drop) şi realizarea imaginilor rollover (imagini ce îşi schimbă aspectul la trecerea cu mouse-ul peste), precum şi pentru realizarea de GIF-uri animate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *