Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In tutorialul de astazi am sa-ti vorbesc despre posibilitatea de a repartitiona HDD-ul dupa ce-am instalat sistemul de operare. Sa presupunem ca avem probleme cu calculatorul, acesta nu mai booteaza sistemul de operare pe care-l detinem si suntem nevoiti sa instalam un altul. La jumatatea drumului, uitam sa facem repartitionarea cum ne dorim sau nu o facem cu trebuie. Ce facem?

Nu este nevoie sa luam totul de zero, de la facerea lumii. Este nevoie sa lasam instalarea sa ruleze in continuare si noi sa facem o repartitionare a HDD-ului ulterior. Exista mai multe programe cu ajutorul carora putem face acest lucru iar astazi am facut acest test pe unul din ele si a functionat. Partitionarea HDD-ului se face corect fara a exista probleme sau intampina erori ulterior. Practic, putem gestiona spatiul nostru de lucru oricand, dupa bunul plac.

 

Descarcarea si instalarea este foarte simpla, cat si utilizarea programului este la fel, daca se urmareste tutorialul video cu atentie si urmezi pasii tocmai ca-n tutorial. In cazul in care intampini probleme sau ai vreo curiozitate, astept comentariul tau. Am sa-ti raspund cat de curand posibil. Vizionare Placuta si baga un SHARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.