Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa va vorbesc despre o oferta de internet de la Orange si am sa va prezint statisticile reale in ceea ce priveste conectiunea de internet, latimea de banda si oportunitatile acestui pachet.

Abonamentul pe care il detin este de 11 Euro/luna, include 8GB de trafic de internet la viteza 4G+ iar dupa consumarea traficului de date, latimea de banda se limiteaza la 128 kbps/s download si 64kbps/s upload. In plus, am optiunea Happy Night care imi permite, pe timpul noptii, sa navighez la viteza maxima fara sa consum din traficul de date de 8GB.

La semnarea contractului, am primit un modem Huawei 3G+ gratuit iar semnarea contractului s-a facut pe o perioada de 24 de luni. Este unul din cele mai avantajoase pachete de internet de pe piata al provider-ului de servicii de telefonie, internet si televiziune nr. 1 din Romania, cu o acoperire foarte buna la nivel national.

Daca vrei mai multe detalii, te invit sa urmaresti tutorialul video de prezentare. Pana atunci, te invit sa imi scrii parerea/opinia ta intr-un comentariu. Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.