Prezentarea unei aplicatie medicinale ajutand la reamintirea administrarii pastilelor in intervalul recomandat de catre medic

Foarte multe persoane cu probleme de sanatate refuza sa apleleze la ajutorul lui Google,deoarece considera ca rezultatele cautarilor lor in legatura cu un anumit subiect de medicina,sunt inutile,fiecare site avand cate un sfat diferit,iar acest lucru este perfect normal,deoarece nu toate sfaturile de pe internet sunt utile.Acum nici sa ne administram noi medicamente singuri nu este bine,motiv pentru care medicul este cel mai bune prieten al nostru pentru rezolvarea bolilor,prescriind o reteta pentru problema cu care avem de aface.

Ei bine,in ziua de astazi,foarte multa lume uita sa administreze medicamentul la ora recomandata de catre medic,acestia luand dupa sau chiar inainte,totul fiind destul de gresit,dar acest lucru este normal pentru o persoana,deoarece fie ca se afla la munca si este ocupat,sau are o problema de rezolvat si isi aduce aminte la final de medicament,nu este nimic anormal.

De aceea in ajutorul nostru sare aplicatia pentru telefoanele cu sistem de opereare Android Medisafe. Aplicația permite configurarea avansată a administrării medicamentelor. De exemplu, îi poți indica doza prescrisă (de X ori/zi), momentul propice pentru administrare (înainte sau după masă), stocul de tablete rămase și momentul optim pentru solicitarea unei noi rețete. De asemenea, aplicația mai permite și gestionarea programărilor, a rezultatelor analizelor și a datelor de contact ale medicilor care au prescris medicația respectivă, funcții utile nu doar pacientului, ci și însoțitorului său în caz de nevoie.

In concluzie,recomand aceasta aplicatie persoanelor cu problema de sanatate,Medisafe,reamintind-ule sa administreze medicamentul la ora scrisa pe retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *