DDownloads este genul de program pe care al trebui să-l cunoască toți cei pasionați de testarea de programe noi pentru Windows de tot felul, dar care preferă să le descopere fără a colinda Internetul și fără a-și expune sistemele vreunui risc. DDownloads se laudă cu o bază de date cu programe impresionantă, însoțite de garanția că sunt libere si nu contin malware și adware. Link-urile de download,pot directe sau indirecte, si țintesc doar site-uri legitime și de încredere, iar aplicațiile afișate sunt organizate pe categorii.

Conform dezvoltatorului său, DDownloads include doar programe gratuite și Open Source, de la navigatoare Web la pachete de codecuri, a căror descărcare nu implică niciun cost pentru utilizator.

Rulez aplicatia si o sa apara interfata grafica, pentru a descărca un program, selectați-l din catergoria căruia aparține apoi apăsati butonul Download. După descărcare o sa ne  oferi posibilitatea de a instala programul pentru a începe folosirea sa.

Baza de date a programelor este actualizată și în continuă dezvoltare, iar  aceasta adăuga zilnic noi programe ce îndeplinesc condițiile pentru a fi cooptate în DDownloads, prin urmare, dacă îl vom instala, trebuie sa ne amintim să-l deschideți zilnic pentru a fi la curent cu ultimile noutăți.

One thought on “Program pentru descărcat și descoperit programe noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *