Salut  si bine te-am regasit la un nou tutorial,in tutorialul video de astazi ti-am prezentat ti-am prezentat un program pentru explorarea computerului.Daca cumva ne-am săturat de interfața sistemului de operare Windows putem folosi un soft numit  Multi Commander,un programul ce permite  explorarea fișierelelor computerului și în același timp putem da comenzi sistemului nostru mult mai ușor. Avantajul programului față de celelalte aplicații ce permit explorarea sistemului este faptul ne oferă posibilitatea să  editați si fișiere audio sau imaginile. De asemenea putem arhiva sau dezarhiva, programul fiind folosit la fel ca aplicații renumite precum WinRar sau 7-Zip.

După ce lansați aplicația, aceasta ne va oferi  un meniu în care putem alege limba dorită, fiind disponibilă și limba română. Interfața programului este împărțită în două parți pentru a putea fi vizualizate conținuturile a două partiții diferite. Tot în meniul principal vom vedea câteva opțiuni și taste rapide precum Vederere (F1), Editare (F9), Copiere (F4), Mutare (F6) sau Ștergere (F8).

Dacă doriți să arhivați sau să dezarhivați trebuie să intrați în meniul Fișier și acolo alegem opțiunea Pack Files/ Unpack Files. Interfața bogată a programului ne mai prezintă spațiul ocupat și cel liber de pe partiții și  oferă posibilitatea să lansați aplicații precum calculatorul sau task manager. Așa cum am scris mai sus, programul  permite  editarea fișiere audio sau imaginior. Putem sa converti imaginile în alt format sau să le redimensionam. Alte opțiuni pe care le veți putea accesa din meniul Instrumente sunt cele care vă permit  editarea funcțiilor de baza pentru meniul din control panel sau editare de texte.In concluzie este un program ce permite navigarea ușoară prin sistemul nostru foarte bogat în ceea ce privește opțiunile din meniu,acesta ruleaza pe sisteme precum Windows XP,Vista sau Windows 7,iar de la ultima versiune incoace aplicatia ofera suport si pentru Windows 8,8.1 si 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *