Stiti foarte bine ca in trecut am facut un tutorial in care v-am prezentat cu ajutorul lui PowerSHell cum reparam meniul de Start si Cortana in cazul in care acestea nu mai pornesc,ei bine,Microsoft au lansat in sfarsit o unealta pentru a repara aceasta problema.Link-ul de download o sa-l aveti la sfarsitul acestei descrieri,vreau sa va spun ca Instrumentul dispune de o singură opțiune, aceasta este ascunsă, aparent lipsit de logică, în spatele link-ului „Show More”, ce activeaza  implicit optiunea numita  „Se aplică automat reparările”.
Rolul acesteia este acela de a da utilizatorului posibilitatea de a identifica problema fără a o soluționa. Nu mi-e foarte clar, dar Microsoft e de părere că e mai bine să fie acolo decât să-i ducem lipsa. Utilizarea propriu-zisă a programului se rezumă la rularea acestuia și apăsarea butonului de continuare. Dacă va fi identificată vreo problemă, utilizat ca atare, adică fără a debifa caseta despre care v-am vorbit adineauri, se va încerca remedierea acesteia și, dacă este cazul, se va solicita repornirea computerului.

În caz contrar, adică în situația în care programul nu este capabil să identifice problema care împiedică buna funcționare a meniului Start, va aduce la cunoștința utilizatorului acest lucru și-i va recomanda explorarea altor opțiuni de identificare și remediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *