Salut  si bine te-am regasit la un nou tutorial,in tutorialul video de astazi ti-am prezentat ti-am prezentat un program pentru stergerea sigura a istoricului. Multe fișiere temporare conțin date despre activitatea noastră online și ne pot compromite intimitatea. Wipe este un program care ne ajută în descoperirea urmelor lăsate de activitatea dumneavoastră în mediul online și ștergerea acestora. Datele nu sunt doar șterse ci eliminate definitiv și nu mai pot fi găsite. Trebuie menționat faptul că atunci când ștergeți manual un fișier din computer, acesta nu este șters definitiv ci mai rămân date despre acesta in calculator.

După ce lansam programul, iar acesta va analiza gunoaiele din computerul nostru și la sfarsitul analizei va fi  afișată dimensiunea acestora. Acum,noi avem posibilitatea de a le șterge definitiv prin opțiunea Delete.

Puteți deasemenea sa selectam în meniul Details ce anume doriți să ștergeți. Aici  vor apărea toate aplicațiile instalate în computerul dumneavoastră ce ne fac mizerie. De asemenea putem configura programul în meniul Settings. Aici puteți selecta dacă vreți să se închidă automat toate aplicațiile ce rulează atunci când ștergem fișiere. Putem alege ca programul să ruleze automat la deschiderea sistemului. Trebuie specificat faptul că aplicația poate fi găsită în două variante: una gratuită și alta comercială,iar varianta plătită oferă mai multe opțiuni si Wipe este disponibil pentru Windows XP, Vista și Windows 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *