În mod sigur, cea mai mare audienţă pentru promovare din întreaga lume este internetul, pentru că este foarte accesat. Cu o strategie bună, poţi face o treabă excelentă, fără a fi nevoit să foloseşti bani. Cea mai bună metodă de a promova un site este prin optimizarea pentru motoarele de căutare. SEO-ul este un domeniu foarte vast, dar care îţi aduce mari beneficii. E ca şi cum l-ai prinde pe Dumnezeu de picior dacă ai un plasament bun în google.

Important în SEO este să îţi defineşti bine cuvintele cheie, să ai un conţinut bun (nu copy-paste) şi să ai linkuri în spate. Bineînţeles, pentru a şti cum să faci asta, îţi recomand tutorialele de pe net. Pentru a înţelege mai bine asta recomand cu căldură forumul Seopedia. Pe forumuri găseşti diverse categorii de oameni. Înregistrează-te pe forumuri şi promovează-ţi site-ul. Desigur, îţi recomand forumurile care sunt pe aceeaşi nişă ca site-ul tău, dar fi atent, încearcă să nu faci spam.

Schimbă linkuri, înregistrează-te în directoare de site-uri (aici ai o listă foarte bună cu directoare româneşti), înregistrează-te pe hi5, twitter, publică anunţuri, dar nu insistent, pentru că vei deranja lumea. discret dar vizibil e fraza care trebuie să te definească! O mare sursă de trafic sunt blogurile, participă activ la discuţiile lansate de bloggeri şi completează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *