În mod sigur, cea mai mare audienţă pentru promovare din întreaga lume este internetul, pentru că este foarte accesat. Cu o strategie bună, poţi face o treabă excelentă, fără a fi nevoit să foloseşti bani. Cea mai bună metodă de a promova un site este prin optimizarea pentru motoarele de căutare. SEO-ul este un domeniu foarte vast, dar care îţi aduce mari beneficii. E ca şi cum l-ai prinde pe Dumnezeu de picior dacă ai un plasament bun în google.

Important în SEO este să îţi defineşti bine cuvintele cheie, să ai un conţinut bun (nu copy-paste) şi să ai linkuri în spate. Bineînţeles, pentru a şti cum să faci asta, îţi recomand tutorialele de pe net. Pentru a înţelege mai bine asta recomand cu căldură forumul Seopedia. Pe forumuri găseşti diverse categorii de oameni. Înregistrează-te pe forumuri şi promovează-ţi site-ul. Desigur, îţi recomand forumurile care sunt pe aceeaşi nişă ca site-ul tău, dar fi atent, încearcă să nu faci spam.

Schimbă linkuri, înregistrează-te în directoare de site-uri (aici ai o listă foarte bună cu directoare româneşti), înregistrează-te pe hi5, twitter, publică anunţuri, dar nu insistent, pentru că vei deranja lumea. discret dar vizibil e fraza care trebuie să te definească! O mare sursă de trafic sunt blogurile, participă activ la discuţiile lansate de bloggeri şi completează

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply