Cu sau fără voia noastră, se poate întâmpla să ștergem fișiere aparent lipsite de valoare, pentru ca mai apoi să ne dăm seama că inca mai avem nevoie de ele. Dacă nu am golit inca Recycle Bin, foarte simplu, le putem recupera imediat. Însă ce facem dacă acestea nu mai sunt nici acolo,atunci putem folosi Soft Perfect File Recovery, o aplicație simplă, portabilă, care ne poate ajuta să recuperați fișiere care au fost pierdute sau șterse de pe calculator,iar instalarea nefiind necesara , SoftPerfect File Recovery poate fi stocat pe un dispozitiv de stocare extern, cum ar fi un stick USB, și rulat de pe acesta.

Foarte Important:

Dacă am șters ori pierdut de curând fișiere ori documente importante, a căror pierdere permanentă ar putea deteriora,in cazul in care avem o firma, relațiile noastre cu clienții, sau poate provoca pierderi financiare, pentru recuperarea lor este  recomandat să apelați la un specialist în recuperări date. Dacă locuiți în România, este recomandat să apelați cu încredere la firma Bit DATA Recovery, ce dispune de tehnologie avansată în recuperarea datelor pierdute inclusiv de pe Hard Disk-urile deteriorate. Îi găsiți pe site-ul www.recuperaridate.ro.

Deschid aplicatia si o sa apara interfata grafica a softului, aceasta este simplă, intuitivă, tipică programelor de recuperare fișiere, primul pas fiind selectarea partiției locale de unde dorim recuperarea conținutului. Acționarea butonului ”Search din meniul superior va începe scanarea locației respective. Pentru a scurta timpul de scanare cât și cel de recuperare, aveți posibilitatea de a crea filtre de scanare în căsuța „What, corespunzătoare acestei acțiuni. În continuare, selectam ceea ce dorim să recuperam, individual sau pe toate, prin combinația de taste  ”Shift+Click stânga. Restaurarea se realizează prin acționarea butonului ”Restore din meniul superior, sau din meniul contextual în interfața programului. SoftPerfect File Recovery admite diverse tipuri de fișiere de sistem ca FAT12, FAT16, FAT32, NTFS și NTFS5, comprimate sau criptate, fiind compatibil cu toate versiunile Windows.

One thought on “Recuperarea fisierelor șterse sau pierdute folosind SoftPerfect File Recovery”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *