Resoftare si decodare iphone 3GS 16 GB

4

Salut si bun gasit la un prim tutorial video iphone, in acest tutorial cu ajutorul colegului nostru Astro care se ocupa de sectiunea iPhone o sa resoftam si decodam un iphone 3gs pe care l-am primit la reparat. O sa vi se para ciudat ca vorbim amandoi in video sa va explic putin ce se intampla acolo telefonul era la mine Astro era conectat prin team viewer si am putut prezenta acest tutorial.

Iphone-ul 3GS suporta instalarea versiunii 6.1.3 pentru cei care nu stiu iphone 3G nu suporta acest lucru, daca aveti nelamuriri fata de jailbreak sau de alte chestiuni pe care le-am pomenit noi in video intrati pe http://iphone.tutorialevideo.info/ unde publicam zilnic noutati despre iphone. Cat despre tutorialul nostru va lasam pe voi sa vedeti ce am facut si cum au decurs lucrurile.

In cazul in care aveti un device pentru decodare iphone 4, iphone 4s sau iphone 5 puteti sa ne scrieti pe iphone@tutorialevideo.info iar noi o sa incercam sa va deblocam deviceul.

http://iphone.tutorialevideo.info/ aici gasiti toate arhivele de care aveti nevoie

4 Comments
 1. rusu erik says

  Daca am bagat telefonu in DFU mode cum il scot apoi?

 2. rusu erik says

  Daca este new bootroom iPhone-ul 3gs merge

 3. rusu erik says

  Sa-l decodez si activez ??

 4. Cristian says

  Salut am UN iPhone 3gs blocat in icloud decided nu mai pot face cont in appstore. Daca IL resoftez ma pot conecta in appstore CU UN alt cont?????

Leave A Reply

Your email address will not be published.