Salut si bun gasit la un nou tutorial despre android 4.3 intr-un tutorial anterior v-am prezentat cum se instaleaz android 4.3 o versiune neoficiala insa de astazi sa dat drumul la  updaturi oficiale in momentul in care scriu acest tutorial video sunt doar 2 tari care beneficiaza de updaturile oficiale ale android 4.3.

Eu astazi am sa va arat cum se rooteaza android 4.3 rapid si gratuit cu kingo root pe care l-am prezentat si intrun tutorial anterior unde am rootat foarte usor android 4.1.2, exista si o alta metodaa de rootare a telefonului vostru cu android 4.3 si mai exact cu CF-ROOT insa eu am ales sa folosesc varianta kingo root pentru ca este usor accesibila pentru toata lumea si putem face root si unroot oricand si la orice ora dorim gratuit.

2 thoughts on “Rooteaza android 4.3 pe samsung galaxy s3”

  1. doresc si eu programul te rog ..mersi ! si am o intrebare ..am S3 ..si cum ai spus tu pe orange am fost nevoit sa ma duc in service cu el ca sa imi refac semnalul …desi eu aveam android 4,3 ..oare de ce este 4.0.4 ca sa functioneze in reteaua orange ?? si daca ar putea sa mearga si pe 4.3 ( semnalul )

  2. am si eu o problema. am un samsung galaxy note 2 si nu pot face update la soft ( specific am versiunea 4.1.2 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *