Browserul Safari din sistemul de operare pentru iPhone, iOS, contine o vulnerabilitate imensa! Hackerii isi fac de cap prin el.

Acest browser este foarte foarte slab, din punct de vedere al securitatii.Multi hackeri il ”programeaza” sa dea alte site-uri decat cele corecte, asadar noi cand accesam un site (si daca din nefericire acel site a fost ”gadilat” de un hacker) accesam defapt site-ul unui hacker, si multi, in necunostinta de cauza, isi introduc datele personale acolo.Din start acea persoana este o victima sigura.

[ad#ad-1]

Aceasta problema nu apare numai pe iOS, dar si pe calculator!Tocmai din aceasta cauza NU recomand Mac OS-ul.De ce?Pentru ca MAC-ul foloseste SAFARI, ca browser default (si v-am spus mai sus de ce sa nu folosim Safari).Mac-ul este bun, dar sa folosim alt browser mult mai sigur (Mozilla Firefox ar fi cel mai indicat).

Deci, am aflat de ce sa nu folosim Safari Browser.Nu prea multa lume il folosesc, dar daca il folositi va recomand sa-l lasati imediat si sa luati un Mozilla Firefox sau un Google Chrome.

[ad#ad-1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.