[ad#ad-1]

Producatorul suc-coreean Samsung Electronics, a prezentat oficial in Romania, noul telefon-camera foto sa zic asa, numit Samsung Galaxy S4 Zoom.

Potrivit Samsung, acest dispozitiv are conexiune 2G, 3G si 4G; un ecran de 4.3 inch Super Amoled, cu rezolutie de 540×960 pixeli, protejat de sticla Gorilla Glass 3; procesor dual core ARM Cortex A9 la 1.5 GHz, 1.5 GB de RAM, GPU Mali 400 si 8 GB memorie interna.

Samsung Galaxy S4 Zoom cantareste 208 grame, si este in acelasi timp: media player, radio FM si GPS.

Terminalul este proiectat cu o interfata de control cu inel revolutionara de tip touch & zoom, cu sistem optic superior si cu o capacitate de programare remarcabila.

Prin optiunea „Transfer de fotografii”, utilizatorul poate face poze in timpul unei convorbiri.Pe jumatate camera foto performanta pentru cadre statice si filmare, si pe jumatate smartphone pe platforma Android , Galaxy S4 Zoom reprezinta un dispozitiv versatil pentru care iubitorii lui, terbuie sa scoata din buzunar 500 de euro.

Noul smartphone din gama Galaxy este dotat cu 10x Zoom Optic, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator de imagine optic si blitz xenon.

[ad#ad-1]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.