[ad#ad-1]

Samsung a pregatit cateva concepte de imprimante pentru smartphone-uri.Imprimantele cu dock au si speaker, prin care puteti asculta melodiile preferate in timp ce se printeaza documentul, articolul, poza, etc. pe care vreti dumneavoastra sa le aveti pe hartie.

Aceste concepte au fost prezentate la IFA 2013, care a premiat compania sud-coreeanaa, Samsung, si pentru linia de imprimante standard.

Probabilele modele care vor fi scoase la vanzare de Samsung sunt Samsung Wave si Samsung Indie.Samsung vor sa puna tipul acesta de imprimanta, numarul 1 al acestui segment pana in 2017.Deocamdata, conceptele de imprimanta nu au o data de lansare.

Samsung Wave

Samsung Wave

 

Samsung Wave nu are speaker, dar ofera un design minimalist si posibilitatea de a printa documentele direct de pe smartphoneul aflat in dock.

 

Samsung Indie

 

Samsung Indie

Samsung Indie este un concept si mai compact, dar diferenta este ca aceasta are si speaker, fata de Samsung Wave care nu dispune de aceast speaker.O alta diferenta a acestei imprimante este ca pe langa faptul ca poti asculta melodiile preferate in timpul printului, si poti sa printezi direct de pe smartphone, Samsung Indie incarca dispozitivul care se afla in dock.Acesta credem noi ca ar fi cel mai mare avantaj fata de Samsung Wave.

Cam atat a fost de spus despre Samsung Indie si Samsung Wave, ne auzim in alt articol.

O zi numai buna!

[ad#ad-1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *