Securitysoftview,un soft portabil cu ajutorul caruia putem indentifica foarte usor toate programele de securitate instalate in calculator.

In opinia mea,aceasta unealta nu ne este chiar asa de esentiala in calculator,decat daca vrem sa recurgem la acesta atunci cand dorim sa verificam intr-un calculator ce contine sistemul de operare Windows,daca acesta are sau nu o una sau mai multe solutii de securitate instalate in acesta. Micul instrument listează la rulare toate soluțiile antivirus, antispyware și firewall prezente în PC, oferind totodată un mic rezumat al stării acestora. De exemplu, cu ajutorul său putem afla data exactă a instalării soluțiilor de securitate instalate, dacă acestea sunt sau nu activate și dispun de ultimele actualizări), etc.

Singurul minus este ca aplicatia contine doar cateva  opțiuni disponibile ce vizează generarea de rapoarte și organizarea informațiilor pe care le afișează în interfața grafică si cam atat. Deși ar fi fost plăcut ca acesta să includă si alte funcții de actualizare ba chiar  verificare și comparare, utile pentru a ne asigura de integritatea antivirusului selectat în listă.Deci,in concluzie îl găsesc suficient de util pentru a-l păstra la îndemână și apela la el ori de câte ori vreau un raport rapid al soluțiilor de securitate prezente și active în sistemul analizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.