Stirili este un agregator de stiri gratuit, creat de un dezvoltator roman, acesta contine peste 30 de categorii si 290 de surse din IT, sport, bloguri, stiinta, economie, joburi monden, stiri audio, media, cultura, etc.Cu cat este folosita aplicatia Stiri mai des de utilizatori, aceasta invata ce te intereseaza si analizeaza atent cum interactionezi cu articolele si noutatile pe care le citesti si tine cont de categoriile si cuvintele cheie ale articolelor pe care le citesc utilizatorii si ofera acestora stiri personalizate.Cand utilizatorii interactioneaza cu articolele, pot sa-si exprime parerea despre articole prin apasarea butoanelor Thumbs Up si Thumbs Down, iar pe viitor, Stirili va intelege ca doresti mai multe articole de genul respectiv.

In momentul actual Stirili ruleaza doar pe android, in curand baietii doresc sa lanseze o versiune pentru Windows, web si Iphone, am testat aceasta aplicatie in premiera se misca relativ bine asteptam si alte feedbackuri despre acest agregator de stiri romanesc care este oferit in mod gratuit.

Mai jos va postez ce fac butoanele din Stirili.

Icon Thumb Up

Thumbs Up

Ştirili invata ce te intereseaza analizand atent cum interactionezi cu stirile si noutatile pe care le citesti. Ştirili ajunge sa te cunoasca din ce in ce mai bine cu cat il folosesti mai mult.

Exprima-ti aprobarea, multumirea, satisfactia prin apasarea simbolului care reprezinta gestul cu degetul mare al mainii in sus (Thumbs Up). Ştirili va intelege ca doresti sa primesti mai mult continut de genul respectiv in viitor.

Icon Thumb Down

Thumbs Down

Foloseste Thumbs Down ca sa iti exprimi explicit dezaprobarea, nemultumirea si/sau dezinteresul fata de continutul respectiv. Ştirili va intelege ca nu te intereseaza genul respectiv de continut.

Apasa luuung pe Thumbs Down si vei putea bloca sursa. Citeste mai multe detalii aici.

Icon readable

Versiunea ‘curata’ a articolului

Te deranjeaza reclamele din articole si iti distrag atentia de la informatia principala? Citeste versiunea ‘curata’ (readable) a articolului. Pentru mai multe detalii consulta cu incredere blogul nostru.

Icon rezumat

Rezumat

Nu ai timp sa parcurgi toata stirea? Obtine esenta stirii in doar cateva cuvinte.

Icon share

Share

Distribuie (share) stirile interesante pe Facebook, Google+, Twitter sau prin E-mail.

Icon Menu/Sections

Categorii

Te intereseaza stiri dintr-o anumita categorie (economie, sport, sanatate, sau altele)? Du-te la lista de categorii si alege-ti categoria dorita.

Icon Menu/Settings

Setari

Butonul de setari permite accesul la o serie de functionalitati utile ale Ştirili precum: Categoriile meleSursele meleSolicita surse,Invita-ti prieteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *