Top 5 aplicatii de securitate pentru Android

Există mai multe aplicații antivirus pentru Android care pretind ca anuleaza toate amenințările și vin cu o serie de instrumente pentru a asigura telefonul nostru smartphone. În afară de toate sfaturi și trucuri pentru a proteja telefonul nostru Android , avem nevoie de un antivirus uneori,pentru aplicații.De aceea trebuie să verificăm unele dintre disponibile aplicații de securitate Android pe care le puteți avea încredere pe baza testelor de pe site-ul AV –Test,prin tot felul de  rapoarte și caracteristici.

 

1)360 Total Security

Dezvlotat in China,aceasta aplicatie de securitate pentru Android este in primul loc in ceea ce priveste testele de pe site-ul AV Test cu un raport de 100% in ceea ce priveste detectia malware.De aceea 360 App Mobile Security crește eficiența smartphone prin curățarea aplicații inactiv și detectează și stabilește vulnerabilitățile din dispozitiv

 

În afară de detectarea și combaterea amenințărilor , cea mai recentă versiune de 360 ​​de securitate include o opțiune de economisire a energiei , un rapel de memorie , instrument anti – furt și o interfață grafica foarte simplă . Spre deosebire de alții , această aplicație este extrem de ușoară și cel mai bun dintre toate aplicatiile de securitate ,iar ce este cel mai bine este ca acesta e gratuit , astfel , făcându-l unul dintre cele mai bune aplicatie antivirus Android de pe piață .

 

2)Avast!Mobile Security

Avast Android Antivirus oferă un instrument impresionant pentru a menține telefonul smartphone pentru orice fel de necaz . Mobile Security Avast în plus față de protecția antivirus oferă instrumente anti -furt , permițându-ne controlul smartphone-uli de la distanță , cu ajutorul SMS , putem sa ne jucam cu alarmele pe telefon , putem bloca cartela SIM și pentru a preveni depanare USB , de asemenea .

 

Într-un raport a lui AV -Test , Avast a avut o rata de detectie malware de 99,9 %, iar acest proces  nu poate provoca memoria smartphone -ului tare. Dacă dispozitivul este vulnerabil,neavand un firewall,  atunci există un firewall care ne permite să controlați traficul la rețea . Deci , Avast este o altă opțiune dacă dorim cel mai bun  antivirus Android pentru telefonul mobil .

3)Avira Antivirus Security

Unul dintre cele mai bune antivirusuri pentru Android, cu un record de aproape perfect,Avira scanează  software-ul rău intenționat și verifică automat actualizările aplicaților ce au loc pe telefon . Inclusiv caracteristicile anti- furt obișnuite , cum ar fi cartela SIM blocata alarme pentru a gasi telefonul pierdut.Ce e grozav la Avira este faptul ca acesta  are un instrument care susține că recunoaște și ne avertizeaza dacă contul nostru  de e-mail a fost spart .

4)Eset Mobile Security&Antivirus

ESET este un nume nou în industria de market pentru aplicatiile ce ruleaza pe sistemul de operare Android  in categoria de securitate , dar cu o rata de detectie impresionanta în ultimul său raport AV -Test , acesta se face în lista de cele mai bune antivirusuri pentru Android. ESET Mobile Security App scaneaza aplicațiile pentru diverse amenințări potențiale și include o bază de instrumentele anti – furt . Trebuie să cumpere o versiune premium la 20 dolari pe an pentru a bloca cartela SIM , și pentru a permite ștergerea de la distanță a datelor de pe telefon in cazul in care acesta a fost furat . 5)AVL AVL Android Antivirus oferă detectia malware  și protejează smartphone-ul de la softwar-urile rău intenționate . De asemenea, acesta are un raport incredibil de detectare pe AV -Test , dar nu are caracteristicile suplimentare de securitate anti – furt , blocare apel în avans , și alte câteva . AVL Android App antivirus este ușor de utilizat  și are o interfață grafica foarte simplă , astfel ca acesta sa nu se limitează doar la eficiența smartphone-ului . Cu o idee simplă de a proteja smartphone-ul de toate amenintarile de tip malware.

 

One thought on “Top 5 aplicatii de securitate pentru Android”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *