Confidențialitate on-line este una dintre preocupările majore în zilele de astazi. Nu este un secret că societățile și site-uri  păstreaza un control privind obiceiurile on-line de a stoca informațiile noasre personale (uneori mesaje sau e-mailuri). Informațiile sunt  lasate deschis pentru hackeri,de aceea putem utiliza o  listă de 9 site-uri și servicii pentru a proteja intimitatea online și ajuta să rămâneți anonim-o anumită măsură pe Internet.

1)DuckDuckGo

DuckDuckGo este un motor de căutare concentrat pe confidențialitate și in ultimii doi ani a asistat la o creștere enorm de 600%, mai ales după spargerile NSA. DuckDuckGo trece sloganul de motor de căutare pe care nu il urmarim.
Site-ul promovează măsuri stricte de confidențialitate online și susține că nu colectează informații despre utilizatorii săi, și nici nu trimite adresa IP în timp ce cautam pe web. DuckDuckGo este motorul de căutare care  prefera  protejarea intimitati online.

Link: ” https://duckduckgo.com/”

2)StartPage

Startpage este un alt motor de căutare privat, care subintelege întrebările noastre la Google, prin ea însăși. Căutările sunt văzute din serverele Startpage și  ofera anonimatul pe Google. La fel ca DuckDuckGo, Startpage nu monitorizează adresa IP și  oferă suficienta  confidențialitate on-line.

Link:” https://startpage.com/”

3)MyPermission

MyPermission este o extensie care ne spune care dintre aplicațiile sunt conectate la noi, conturile de social media, cum ar fi Facebook sau Google, care poat urmări, eventual, acțiunile noastre online. După cunoscut, putem revoca permisiunile de aceea
MyPermissions ne va  informa, de asemenea, unor astfel de acțiuni în cazul în care instalam noi aplicații, astfel, ajutându-ne pentru a proteja intimitatea online.

Link:” http://mypermissions.org/”

4)Hide My Ass

Hide My Ass este un serviciu VPN plătit care ascunde adresa IP reală și dă unul proprie. În acest fel, putem sta protejat, indiferent de site-ul le vizitați.

Hide My Ass, de asemenea, permite să eludarea și oferă acces la site-urile blocate. Un  serviciu VPN, ce  oferă intimitate on-line.

Link:” https://www.hidemyass.com/”

5)Express VPN

Express VPN se laudă atât de securitate și viteza. Express VPN este un SSL securizat cu criptare pe 256 de biți și optimizează într-un mod continuu pentru a oferi utilizatorilor o rețea criptată super rapid.

Express VPN oferă intimitate online și navigarea sigură pentru 12,95 $ pe lună și un abonament anual de $ 99.95.

Link:” https://www.expressvpn.com/”

6)IP Vanish

Un alt furnizor de servicii plătite VPN, ce permite  navigarea pe Internet anonim și ne oferă acces la site-urile blocate de la pretul de 77.99 $ pe an abonament.
IPVanish protejează identitatea prin canale criptate, astfel acesta vine în lista de moduri de a proteja intimitatea online.

Link:” https://www.ipvanish.com/”

7)Just Delete Me

Just Delete Me este un director de link-uri directe care ne ajută să ștergem toate amprenta digitală prin ștergerea conturile noastre de servicii web. Directorul are sute de site-uri web, inclusiv site-uri de social media, cum ar fi Facebook, aplicații de mesagerie cum ar fi Snapchat, și chiar Google.

Dacă într-o zi peste anxietate de confidențialitate online ajunge la tine,atunci Delete Me este indeal pentru noi

Link:” http://justdelete.me/”

8) Buffered VPN

Buffered VPN este în lista de servicii VPN cu plată care protejează intimitatea prin ascunderea adresei IP și permite  sa depășească firewall. Putem folosi Buffered VPN pentru o experiență de navigare sigură și pentru a proteja intimitatea online.

Link:” https://buffered.com/”

9) ToS;DR(Terms of Service; Didn’t Read)

Terms of Service; Didn’t Read este serviciul pentru tine, dacă sunt sceptici  din toati termenii și condițiile care sunt prevăzute pentru simple serviciilor ale anonimatului. Acesta ne va ajută să înțelegem complexitatea tuturor  și ne spune cum serviciile de utilizarea datelor dumneavoastră.
Terms of Service Didn’t Read ne salvează de la promisiuni false si trucuri și ne ajută să în condiții de siguranță și pentru a proteja intimitatea online.

Link:” https://tosdr.org/

 

[c5ab_video c5_title=”Top 9 site-uri/servicii ce ne protejeaza datele noastre online”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *