Vorbesc din ce in ce mai mult despre litecoin/bitecoin pentru ca m-am alaturat si eu acesti nebunii cu monezile virtuale, in momentul de fata am reusit prin btc-e.com sa imi transform monezile virtuale litecoin in dolari. Am ales sa va prezint cum am transferat banii din bursa btc-e.com in portofelul okpay.com, OkPay este un serviciu asemanator cu paypal pentru cei care nu stiu ce este paypal acesta este cel mai mare procesator de plati online.

Tutoriale despre paypal gasiti aici, in lista de retrageri este si paypal doar care are un comision de 6 % si minim de suma de scos este undeva la 250 $ dupa care din paypal trebuie sa mai asteptati 2-3 zile pana intra pe cardul vostru, eu am ales okpay pentru ca am cerut sa mi se elibereze un card fizic pe care am sa il primesc in posta in 2 3 saptamanii si acesta va fii legat direct la portofelul meu online si oricati banii am avea putem sa ii scoatem normal la un bancomat fara nici o grija.

In cazul in care aveti alte intreabari nu ezitati sa ne contactati mai jos va postez 2 linkuri catre placa de video cu care minam noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *