Salutare! Bine ati venit la tutorialevideo.info! In acest tutorial o sa vorbim despre trecerea de la iOS la Android si invers. O sa va spun punctul meu de vedere, ce parere am eu si ce o sa folosesc eu in continuare.

Acum ceva timp, am avut un smartphone de la vodafone, care m-a dezamagit. Nu era vina sistemului de operare, ci a configuratiei destul de slaba a telefonului. Dupa ce m-am plictisit de el, am ales sa cumpar un Galaxy Mini 2, tot cu sistemul de operare Android. La momentul respectiv, era unul dintre cele mai vandute si mai bune telefoane. La inceput mi-a placut, se misca destul de bine. Dupa ceva timp, a inceput sa mearga greu, sa se restarteze singur. Am decis ca a venit timpul sa mai schimb cate ceva.

Am cumparat un iPhone 4s. Prima daca am fost impresionat de rapiditatea iOS-ului. iOS-ul se misca mult mai bine fata de android, chiar daca ruleaza pe un device cu o configurate hardware mai slaba pentru ca a fost scris numai pentru un dispozitiv, fata de android, care trebuie sa ruleze pe diferite configuratii si diferite marime ale ecranului. Dupa 3 zile, telefonul a crapat, si am luat un iPhone 4. Am stat vreo 7 luni cu acesta, se misca foarte bine.

Prima trecere de la android la iOS, a fost foarte placuta pentru mine, pentru ca avusem numai experiente neplacute cu Android-ul. Este destul de greu sa te adaptezi de la android la ios, pentru ca multe lucruri sunt schimbate.

Dupa iPhone-ul 4, acum am un Galaxy S4. Acum, dupa ce folosisem iOS atata timp. Prima impresie a fost foarte placuta, de la un ecran mic de 3.5 inchi, am ajuns la un ecran mare, cu culori mult mai reale. A fost destul de greu sa ma adaptez, mai ales ca iOS-ul este foarte simplu de folosit.

Cand vine vorba despre trecerea contactelor si a pozelor, nu este o mare problema. O sa vorbim despre acest lucru intr-un tutorial viitor.

Acestea sunt pareri pur personale, iar pentru alte persoane poate fi diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *